Rev.David Lah Kong ah A Donghnak Bik Biakhiah Nak An Tuah Cang Lai

Covid019 phung an buar an ti ruangah an rak report mi hna David Lah le Music lei hruaitu U Way Htun cu tu ni June 30 ah a voi (8) nak biaceihzung ah an chuahpi than hna i sual a puhtu lei biahal nak tha tein an ngeih than hna hnu le David Lah a dirpi tu Sih-ni lei in sualpuh tlak an si lo nak kong tha tein court ah a chim than hnu ah , court nih cun a ra laimi July 2 ah khin David Lah le U Way Htun cu sual an puh ning zulh in hrem an tlak ko ti mi le hrem an tlak lo caah thonginn in chuah an si cang lai ti mi kong a donghnak biakhiahnak tuah cang dingin bia an chah i tuni an biceihmi cu an dih ter than .

Myanmar court denies bail to Canadian preacher who defied virus ban

Tuchun biaceih zung an chuah ah hin David Lah te sual a puh tu lei in hrem an tlak nak le phung an buar nak cu bia tein an dirpi rih ko i , David Lah a sih-ni zong phung an buarlo nak le hrem awk tlak an si lo nak fak pi in a dirpi ve thiam thiam rih .Kan hnulei i zung an chuahpi hna lio ah khan sual an puh mi hna kong ah biahal awk a tlak mi minug 14 chungin minung 12 an auh hna i tha tein bia an hal dih cang hna.

Sixth hearing for case of Saw David Lah and Wai Tun | Mizzima ...

A ralai mi July 2 ah a donghnak bik biaceih nak cu fehter a si cang i , khi ti ah khin David Lah le U Way Htun cu hrem an tlak ko tiah biakhiah piak an si ah cun phung ning tein hrem nak pek taktak an si lai i , hrem awk an si lo phung an buar lo tiah a tei si ah cun khi ni ah khin David Lah le U Way Htun cu thonginn chung in zalen tak in chuah na si ve cang lai .Hi kong ah Yangon Mayankung Court i biaceihtu U Moe Shwe nih cun “Tuchun biaceihnak ah bia tak tein sualpuh tu nih an bia ning tein an dirpi peng .

Myanmar: Canadian preacher denied bail after Church services led ...

Sualpuh tlak taktak an si le si lo cu July 2 ah a fiang taktak cang ko lai ” tiah a chim ve. David Lah le U Way Htun i an sih-ni U Aung Kyi Win nih cun ” Tuchun ah a herhmi ca vialte cu kan chuahpi dih cang ko i , a donghnak bik biaceihni July 2 ah khin hrem tlak an si ko an ti si zon gle phung ning in kan kal peng ko lai i hrem tlak an si lo tiah biakhiahnak an tuah a si cun hi buainak (case) hi a dih cang lai ” tiah a chim ve .

Myanmar News Duwun

Image may contain: 1 person, smiling, standing, tree and outdoor

 

Fiang deuh in rel a duh mi hna caah 

Covid019 phung an buar an ti ruangah an rak report mi hna David Lah le Music lei hruaitu U Way Htun cu tu ni June 30 ah a voi (8) nak biaceihzung ah an chuahpi than hna i sual a puhtu lei biahal nak tha tein an ngeih than hna hnu le David Lah a dirpi tu Sih-ni lei in sualpuh tlak an si lo nak kong tha tein court ah a chim than hnu ah , court nih cun a ra laimi July 2 ah khin David Lah le U Way Htun cu sual an puh ning zulh in hrem an tlak ko ti mi le hrem an tlak lo caah thonginn in chuah an si cang lai ti mi kong a donghnak biakhiahnak tuah cang dingin bia an chah i tuni an biceihmi cu an dih ter than .

2017-12-24_14.41.11 - Mizo Journal

 

Tuchun biaceih zung an chuah ah hin David Lah te sual a puh tu lei in hrem an tlak nak le phung an buar nak cu bia tein an dirpi rih ko i , David Lah a sih-ni zong phung an buarlo nak le hrem awk tlak an si lo nak fak pi in a dirpi ve thiam thiam rih .Kan hnulei i zung an chuahpi hna lio ah khan sual an puh mi hna kong ah biahal awk a tlak mi minug 14 chungin minung 12 an auh hna i tha tein bia an hal dih cang hna.

Mizo Nula Khal Tak Tak - Hmeichhe Khal Thlalak

A ralai mi July 2 ah a donghnak bik biaceih nak cu fehter a si cang i , khi ti ah khin David Lah le U Way Htun cu hrem an tlak ko tiah biakhiah piak an si ah cun phung ning tein hrem nak pek taktak an si lai i , hrem awk an si lo phung an buar lo tiah a tei si ah cun khi ni ah khin David Lah le U Way Htun cu thonginn chung in zalen tak in chuah na si ve cang lai .Hi kong ah Yangon Mayankung Court i biaceihtu U Moe Shwe nih cun “Tuchun biaceihnak ah bia tak tein sualpuh tu nih an bia ning tein an dirpi peng .

Image may contain: 1 person, smiling, standing, tree and outdoor

 

Sualpuh tlak taktak an si le si lo cu July 2 ah a fiang taktak cang ko lai ” tiah a chim ve. David Lah le U Way Htun i an sih-ni U Aung Kyi Win nih cun ” Tuchun ah a herhmi ca vialte cu kan chuahpi dih cang ko i , a donghnak bik biaceihni July 2 ah khin hrem tlak an si ko an ti si zon gle phung ning in kan kal peng ko lai i hrem tlak an si lo tiah biakhiahnak an tuah a si cun hi buainak (case) hi a dih cang lai ” tiah a chim ve .

Ref  :   Myanmar News Duwun

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*